Giresun ‘Öztürk’ vekillerinde memnun

Giresun ‘Öztürk’ vekillerinde memnun
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.03.2023
115
A+
A-

14 Mayıs’ta cumhurbaşkanlığı seçimleriyle birlikte yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimleri için yeniden aday adayı olan mevcut Milletvekili Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ün özellikle 27. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Giresun için harcadıkları mesai ortada. Millet Bahçesi Projesinden Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Balıkçı Barınağı Projesine, sağlık, eğitim ve ulaşım alanlarında Giresun’a birçok yatırım kazandırdıkları herkes tarafından bilinmekte. Ayrıca Cemal Öztürk’ün fındık konusunda son yıllarda vermiş olduğu mücadele ise fındık üreticileri tarafından takdir edilmekte.

CEMAL VE SABRİ ÖZTÜRK’E KARŞI ADAY ADAYLARI MI ÇIKARTILDI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, teşkilatlarla uyum içerisinde, hakla iç içe Giresun için mesai harcayan Milletvekili Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ün bu çabalarına karşılık 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesi parti içerisinde bazı kesimler tarafından operasyon çekilmeye ve yeniden Giresun’dan aday gösterilmemeleri için çalışıldığı artık kulislerden net olarak sızmaya başladı. Bu kesimlerin özellikle Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk’ün karşısına aday adayları çıkarttığı konuşuluyor. Bu kişi veya kişilerin parti içinde dizayn kurmaya çalıştığı da kaydediliyor.

AK PARTİ BİR KİŞİNİN Mİ, YOKSA HALKIN SESİNE Mİ KULAK VERİLECEK?

Mevcut milletvekillerine kumpas kurmaya çalışanların aslında Giresunspor’a kumpas kuranla aynı kişi olduğu bilinmekte. Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk Giresunspora sahip çıktı diye Nurettin Canikli tarafından cezalandırılmaya mı çalışılıyor?

Bakalım sadece Canikli’nin dediği mi olacak? AK Parti bir kişinin dediğine mi, halkın sesine mi kulak verecek?

ÖNEMLİ TEMSİL NOKTALARINDALAR

Milletvekilli Cemal Öztük ve Sabri Öztürk, Giresun’un sorunları kadar mecliste ve uluslararası mercilerde Türkiye’yi temsil etmekte. Cemal Öztürk, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği görevinin yanı sıra, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanlığını yürütmekte.

Sabri Öztürk ise AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Komisyonu Üyeliği ve Türkiye-Kırgızistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevini sürdürmekte.

REKLAM ALANI