Giresun şenlenecek

Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ) başlıyor

Giresun şenlenecek
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.03.2024
20
A+
A-

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin interaktif eğitim  sunumlarıyla uygulanan Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ),Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde olduğu gibi Giresun’da da yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında ilkokul 4. ve ortaokul 5.sınıf öğrencileri için Giresun merkezde olacak.

Akademisyenler ve çocuk psikologları iş birliğiyle ilgili yaş grubundaki çocukların ilgi ve algılamalarına uygun olarak sürekli geliştirilen sunumlar; spor, sağlık, beslenme, çevre duyarlılığı, insan vücudu, olimpiyat oyunları, spor dalları, spor kültürü ve ahlakı, fair play gibi konularda çocukların öğrenirken eğlenmelerini hedefleyen çeşitli videolar, çizgi filmler, küçük yarışmalar ve renkli görsellerle işlenmekte. Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ), Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından dünya çapında Olimpik değerler eğitimi programı kapsamında yapılan en iyi projeler arasına dahil edilmiş örnek bir proje.

REKLAM ALANI