Giresun üniversitenin gurur günü

Giresun Üniversitesi, 2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet törenlerini coşkuyla kutlandı.

Giresun üniversitenin gurur günü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.07.2024
105
A+
A-

Hüseyin Avni Alparslan Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen lisans mezuniyet töreni, Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü’nün sunduğu Halk Oyunları Gösterisi ve Müzik Dinletisi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda, mezun öğrenciler adına üniversite birincisinin konuşması, uluslararası öğrencinin mesajı ve açılış konuşmaları yer aldı.

Giresun Üniversitesi’nin başarılı lisans öğrencileri dereceye girenlerle ödüllendirilirken, Üniversite Kütüğüne plaket çakılması yapıldı. Kep atma töreni ile sona eren program, mezunların sevinç dolu anlar yaşamasına tanıklık etti.

VALİ SERDENGEÇTİ: “ANNE VE BABALARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, törende yaptığı konuşmada, “Bugün burada, kendisini ‘Hayata açılan bilgi limanı’ olarak tanımlayan Giresun Üniversitesi’nin mezuniyet törenini coşkuyla kutluyoruz. Yaklaşık 2200 lisans ve 2500 ön lisans mezunu veren üniversitemizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu anlamlı günde, evlatlarınızın mezuniyetine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşıyorsunuz. Bu süreçte fedakârlıklarınız için siz değerli anne ve babalara teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vali Serdengeçti ayrıca, akademisyenlere de teşekkür ederek, öğrencilere sadece bilgi vermekle kalmayıp aynı zamanda sorumlulukları, dayanışmayı ve topluma karşı görevleri öğrettikleri için minnettar olduklarını belirtti.

ÖN LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ: HAZIRLIK ÖDÜLÜ

Ön lisans mezuniyet töreni ise 5 Temmuz Cuma günü Hüseyin Avni Alparslan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Tören, Halk Oyunları Gösterisi ve Müzik Dinletisi ile başlayacak olup, mezun öğrenciler adına ön lisans birimlerinin birincisinin konuşması ile devam edecek. Dereceye giren öğrencilere ödüller takdim edilecek, kütüğe plaket çakılacak ve keplerin havaya atılması ile program sona erecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.