Giresun Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri GastroAntalya’da dereceye girdi
Antalya’da düzenlenen 5. Uluslararası Yemek Yarışması GastroAntalya’da Giresun Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri büyük bir başarıya imza attı. Dereli Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, yarışmada 2 ayrı kategoride üçüncülük elde ederek gururlandırdı.
BAŞARIYA İMZA ATAN ÖĞRENCİLER
Giresun Üniversitesi’nin genç aşçıları Huriye Nur Tunalıoğulları, Betül Gedik, Mehlika Şimşek, Muhammed Berat Küçük, Çağla Sağır ve Fatma Karagöl ile Öğr. Gör. Ahmet Ahıskalı, GastroAntalya’da gösterdikleri üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.
REKTÖR CAN’DAN TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Başarılı öğrenci ve akademisyenler, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can tarafından makamında kabul edildi. Rektör Can, dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Öğrencilere çiçek ve teşekkür belgesi takdim eden Can, üniversite olarak gastronomi alanındaki başarıyı ve bu alandaki gelişimi desteklemeye devam edeceklerini belirtti.