Giresun Valiliği, Karayolları yatırımlarını değerlendirdi

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında düzenlenen toplantıda, ildeki karayolları yatırımları masaya yatırıldı.

Giresun Valiliği, Karayolları yatırımlarını değerlendirdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.05.2024
72
A+
A-

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Vali Serdengeçti, karayolları yatırımlarının önemine vurgu yaparak, yapılan çalışmaların titizlikle değerlendirileceğini belirtti.

Toplantıda, il genelindeki karayolları faaliyetleri, planlanan ve devam eden projeler detaylı bir şekilde ele alındı. Yapılan sunumda, bölünmüş yollar, tek yol çalışmaları, köprü ve tünel projeleri, ödenekler ve trafik hizmetleri gibi konular detaylı bir şekilde incelendi.

Sunumda öne çıkan projeler arasında Giresun-Çaldağ–İnişdibi Yolu, Dereli Yolu, Sahil Yolu, Eğribel Tüneli ve Bağlantı Yolları gibi önemli çalışmalar yer aldı. Ayrıca, etüt proje ve mühendislik kapsamında devam eden projeler hakkında da bilgi verildi.

Toplantı sonunda katılımcıların soruları, katkıları ve önerileri değerlendirilerek, karayolu yatırımlarının ilerleyişi hakkında kararlar alındı. Vali Serdengeçti, toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yapılan çalışmaları ve değerlendirmeleri aktardı.

REKLAM ALANI