Giresun Valiliği’nden şiir dinletisi: Sözün En Güzel Tonu

Ünlü şairlerin eserleri orkestra eşliğinde seslendirilecek

Giresun Valiliği’nden şiir dinletisi: Sözün En Güzel Tonu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.10.2024
3
A+
A-

Giresun Valiliği personeli, sanata ve şiire olan ilgilerini Giresunlu edebiyatseverlerle paylaşmaya hazırlanıyor. Giresun Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sözün En Güzel Tonu” adlı şiir dinletisi, 21 Ekim Pazartesi akşamı saat 19.30’da Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Etkinlikte, ünlü şairlerin eserleri orkestra eşliğinde seslendirilerek katılımcılara unutulmaz bir edebiyat akşamı yaşatılacak.

ÜNLÜ ŞAİRLERDEN ÖZEL ŞİİRLER

Maksim Gorki’nin “Bilim aklın şiiri; şiir de yüreğin bilimidir.” sözüyle yola çıkan programda, Aşık Veysel, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Nazım Hikmet, Sezai Karakoç ve Cahit Sıtkı Tarancı gibi önemli şairlerin şiirleri yer alacak. Bu seçkin şiirler, müzik eşliğinde sahnede canlandırılarak izleyicilere derin bir edebiyat ziyafeti sunulacak.

VALİ YARDIMCISI ALTINIŞIK’TAN “GİRESUN” ŞİİRİ

Etkinliğin en dikkat çekici bölümlerinden biri, Giresun Vali Yardımcısı Alpaslan Altınışık’ın kaleme aldığı “Giresun” adlı şiirin ilk defa sahnede okunacak olması. Altınışık, bu özel şiiriyle Giresun’a olan derin bağlılığını ve sevgisini ifade edecek.

KURUMLAR ARASI DİYALOG VE SANATSAL PAYLAŞIM

Dinleti, valilik personelinin sanatsal yönlerini ortaya çıkararak sosyal ve iletişim becerilerini güçlendirmeyi, aynı zamanda kurumlar arası diyaloğu artırmayı amaçlıyor. Tüm Giresun halkı bu özel etkinliğe davet edildi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.