Giresun Valisi Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaretlerini Sürdürüyor

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, şehit aileleri ve gazilere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Giresun Valisi Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaretlerini Sürdürüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.05.2024
9
A+
A-

Dün gerçekleştirdiği ziyaretlerde, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın ailelerini yalnız bırakmayan Vali Serdengeçti, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösterdi.

İlk olarak, Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk’in Kavaklar Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyaret eden Vali Serdengeçti, şehidin ailesiyle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Devletin şehit ailelerine her zaman destek olacağını belirten Vali, onlara sabır ve başsağlığı dileyerek, tüm şehitler için Allah’tan rahmet niyazında bulundu. Ziyaret sırasında Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Özüberk, 2010 yılında Tunceli’de bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit düşmüştü. Ziyaret sonrası konuşan Vali Serdengeçti, “Yüce Mevla cümle şehitlerimizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Vali Serdengeçti, ardından Kıbrıs Gazisi Bekir Aydın’ın Giresun Merkez Gedikkaya Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Gazinin torunuyla da yakından ilgilenen Vali, Aydın ailesiyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve gazimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi. Ziyaret sırasında aileye çeşitli hediyeler takdim edildi.

Gazimiz Bekir Aydın da Vali Serdengeçti’ye ziyareti için teşekkür etti. Ziyaretlerde, Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu ve Şube Müdürü Seda Sümer Aydın da hazır bulundu.

Vali Serdengeçti’nin bu ziyaretleri, Giresun’daki şehit aileleri ve gazilere yönelik duyarlılığı ve onların her zaman yanında olma taahhüdünü gösteriyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.