Giresun’a 11 doktor atandı

Milletvekili Temür, Sağlık Bakanı Koca ile görüştü

Giresun’a 11 doktor atandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.07.2024
40
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, şehre sağlık alanında hizmet etmeye devam ettiklerini bildirdi.

Temür, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Celal Şahin ile yaptıkları görüşme sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 117. dönem hizmet yükümlülüğü kurası kapsamında ihtiyaç duyulan branşlarda görev yapmak üzere il genelinde toplam 11 hekimin atanacağını kaydetti.

Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Koca’ya ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Şahin’e teşekkür eden Milletvekili Temür, “Başta Eğitim Araştırma Hastanemize, Prof.Dr.İlhan Özdemir Devlet Hastanemize ve İlçe Hastanelerimize atanacak olan Nöroloji Uzmanı, Mikrobiyoloji Uzmanı, Genel Cerrahi Uzmanı, Kardiyoloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve Dahiliye Hastalıkları Uzmanı olmak üzere 11 doktorumuz hastanelerimizde hizmetlerine başlayacaktır. Şimdiden ilimizde göreve başlayacak Hekimlere başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.