Giresun’a şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde çıkan çatışmada Göreleli hemşehrimiz P.Uz.Çvş Ahmet Köroğlu şehit oldu.

Giresun’a şehit ateşi düştü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.01.2024
Düzenleme: 13.01.2024 13:29
185
A+
A-

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun ailesine Irak’ın kuzeyindeki çatışmada şehit olduğu haberi ulaştırıldı.

Şehidin Tuzla Şifa Mahallesi’ndeki evine gelen yetkililer, acı haberi aileye iletti. Köroğlu’nun arkadaşları tarafından şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Şehit Ahmet Köroğlu’nun üç kız kardeşi bulunuyor ve bekar olduğu öğrenildi. Kuzeni Talha Köroğlu’nun 2008’de Beytüşşebap’ta şehit düştüğü bilgisi de paylaşıldı.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Şehit haberinin ailesine acı bir şekilde ulaştı. Ahmet Köroğlu’nun İstanbul’un Tuzla ilçesindeki baba ocağına, askeri yetkililer tarafından şehit haberi iletilmiştir. Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, şehit ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere evlerine gelmiştir.

ŞEHİDİMİZ GİRESUN’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada “Şehidimizin naaşı; 13 Ocak Cumartesi günü Şırnak ilinde bulunan 23. P. Tümen Komutanlığında sabah 11:15’de yapılacak törenin ardından askeri uçak ile saat 12:30 kalkışlı uçuş planı (Gaziantep, Adıyaman, Ordu-Giresun, Samsun) ile ilimize getirilecektir” denildi.

Ordu-Giresun Havalimanında törenle karşılanacak olan Şehidimizin naaşı, ailesinin talebi doğrultusunda Pazar günü Görele ilçesi Çatakkırı köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanacak.

REKLAM ALANI