Giresun’da asfalt atağı sürüyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önem verdiği hizmetlerden biri olan üstyapı yatırımları hızla devam ediyor.

Giresun’da asfalt atağı sürüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.12.2023
80
A+
A-

Daha önce birçok noktada sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şimdiki durağı ise Güre Mahallesi Bağcılar Sokak oldu. Gerçekleştirilecek asfalt serimiyle birlikte sokak çok daha konforlu ve modern bir hale gelecek.

Belediye ekipleri uzun zaman önce yapılan ve çeşitli nedenlerle bozulmuş durumda olan asfaltın sökümünü yapıyor. Söküm işleminin tamamlanmasının ardından asfalt serimi yapılacak ve çalışmalarla birlikte bozuk yol bırakmama kararlılığını büyük bir özveriyle ortaya koyacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise, şehre yakışır yollar yapmaya devam ettiklerini belirterek, göreve geldiklerinden bu yana geçen süreçte binlerce ton sıcak asfalt serimi yapılarak şehir genelinde 110 kilometre asfaltlama yaptıklarını anımsattı.

Giresun’un ulaşım konforunu ve kalitesini artırmak istediklerini dile getiren Başkan Şenlikoğlu: “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendiriyor ve ihtiyaç analizi doğrultusunda en çok sorun yaşanan yollara öncelik veriyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI