Giresun’da geleceğin teminatı çocuklar için renkli anlar

Atatürk Meydanı’ndan Botanik Parka uzanan mutluluk…

Giresun’da geleceğin teminatı çocuklar için renkli anlar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.07.2024
22
A+
A-

Giresun Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sünnet şöleni, Atatürk Meydanı’nda toplanan çocuklar ve ailelerinin coşkulu kortejiyle başladı. Kortej, şehir turunun ardından Botanik Park’ta gerçekleştirilecek olan sünnet şöleni programına geçiş yaptı. Kartoje Giresun Off Road kulübü de etkinliğe 15 jeep ile destek vererek renk kattı.

MODERN CERRAHİ YÖNTEMLERLE ÜCRETSİZ SÜNNET

İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları, modern cerrahi yöntemlerle ve hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet ettirilirken, şölende renkli görüntüler yaşandı. Belediye bandosunun çaldığı çocuk şarkıları, çizgi film karakterleri, palyaço gösterileri ve yüz boyama etkinlikleriyle dolu dolu geçen şölen, çocuklar ve aileleri için unutulmaz anlar sundu.

ŞÖLENDE HEDİYELER VE İKRAMLAR

Şölen boyunca dondurma, etli pilav ikram edildi ve çocuklara çeşitli hediyeler takdim edilip dua edildi. Belediye Başkanı Fuat Köse, “Bütün çocuklarımıza geçmiş olsun diyor, sağlıklı, başarılı ve hayırlı bir gelecek diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız adına her alanda hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu mutlu günlerinde yanlarında olmak bizim için de çok kıymetli,” ifadeleriyle çocukların ve ailelerinin sevincini paylaştı.

REKLAM ALANI