Giresun’da sağanak yağışlara dikkat!

Giresun’un da aralarında bulunduğu iller parçalı, yer yer çok bulutlu hava koşulları içinde bulunacak.

Giresun’da sağanak yağışlara dikkat!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.12.2023
133
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Orta Karadeniz (Samsun dışında), Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu (Siirt dışında), Tekirdağ, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum çevreleri ile Artvin’in iç kesimlerinde aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Giresun, özellikle dikkat çeken iller arasında bulunuyor ve hava durumu tahminlerine göre yağışların etkisi altında olacak.

Bu yağışlarla birlikte, hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği, ancak Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güney ve doğusunda kuvvetli (40 ila 70 kilometre/saat), Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50 ila 80, hamleli 90 kilometre/saat) şeklinde eseceği öngörülüyor.

Giresun’da beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

Giresun, yağışlı havanın etkisi altında olacak iller arasında yer alırken, halkın dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması önem arz ediyor.

REKLAM ALANI