Giresun’da sanayi 4. OSB yatırımını bekleniyor

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede’yi makamında ziyaret ederek önemli görüşmelerde bulundu.

Giresun’da sanayi 4. OSB yatırımını bekleniyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.07.2024
25
A+
A-

Ziyarette, Görele İlçesi Çavuşlu Beldesi’nde kurulan 4. Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) altyapı süreci ele alındı. Görele Belediye Başkanı Dede, bu yatırımın ilçe ve bölgenin geleceğine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

BÖLGENİN KALKINMASI İÇİN BÜYÜK ADIM

Hasan Çakırmelikoğlu, “Görele İlçesi Çavuşlu Belediyesi’nde yer alan 37 hektarlık alanda yer tespiti bakanlıkça yapılmış ve işlemler 2022 sonunda tamamlanarak 4. OSB’nin kuruluşu gerçekleştirilmiştir. Altyapı yatırım kararı beklenmektedir. Yaklaşık yüzde 50’si hazineye ait olan alanın tapu devri OSB’ye yapılmıştır. Kamu arazisi olması, kamulaştırma sorununu ortadan kaldırmaktadır. Altyapı yatırımı ile bölgenin kalkınması ve gelişmesine ışık tutacak sanayi tesislerinin bacalarının tütmesi en büyük arzumuz olacaktır,” dedi.

BÖLGENİN GELECEĞİ PARLIYOR

Görele Belediye Başkanı Dede ve Hasan Çakırmelikoğlu’nun görüşmesinde, OSB yatırımı sayesinde bölgenin ekonomik olarak kalkınacağı ve yeni iş imkanlarının yaratılacağı ifade edildi. Bu yatırımın, Giresun ve Görele’nin geleceği için büyük umutlar taşıdığı belirtildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.