Giresun’da şehit annesine son veda

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Şehit Piyade Er Kerim Sofu’nun hayatını kaybeden annesi Fatma Sofu’nun cenaze namazına katıldı.

Giresun’da şehit annesine son veda
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.07.2024
36
A+
A-

Merhume Fatma Sofu için Giresun’un Eynesil ilçesi İshaklı Köyü Camii’nde, 8 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhume Sofu, İshaklı Köyü Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına katılan Vali Serdengeçti, Sofu ailesine taziyede bulundu.

VALİ SERDENGEÇTİ’DEN TAZİYE MESAJI

Vali Serdengeçti, taziye konuşmasında, “Şehit anneleri, evlatlarını vatan sevgisiyle büyüten ve onları uğurlayan yüce insanlardır. Onların acılarını paylaşmak ve onlara destek olmak hepimizin görevidir. Bu kapsamda Şehit Piyade Er Kerim Sofu’nun ahirete irtihal eden muhterem anneleri Fatma Sofu’yu son yolculuğuna uğurladık. Cenab-ı Hak rahmetiyle muamele eylesin, cennetinde kavuştursun.” dedi.

Cenaze namazına Sofu ailesinin yanı sıra Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Eynesil Kaymakamı Erkut Pamuk, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, il ve ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Piyade Er Kerim Sofu, 31 Mart 2001 tarihinde görev yeri Mardin Nusaybin’de arkadaşı tarafından kazaen vurulması sonucu şehit olmuş ve Espiye ilçesine defnedilmiştir.

REKLAM ALANI