Giresun’da Yeşil Lezzetler ve Gastronomi Festivali’ne övgü

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Necmettin Şükrü Ataün yönetiminde 34 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Giresun’da Yeşil Lezzetler ve Gastronomi Festivali’ne övgü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.05.2024
78
A+
A-

Toplantıda ana gündem maddeleri görüşüldükten sonra, 25-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 2. Giresun’un Yeşil Lezzetleri ve Gastronomi Festivali değerlendirildi.

Festivalde yoğun çaba gösteren iş insanları Osman Tuncer, Ergin Kılıçaslan, Selçuk Tavacı, Dursun Aydın, Tuncer Kara, Murat Aksu, Şevket Alaeddinoğlu, Yunis Türk ve Orhan Kılınç’a teşekkür plaketleri takdim edildi. Etkinlik komitesi adına konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Kılıçaslan, “Giresun’un tanıtımına katkı sağlamak adına bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm destek kuruluşlarımız ve işletmelerimize minnettarız” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, turizmin Giresun’un geleceğine önemli katkı sağlayacağını vurgulayarak, “Gastronomi alanında farklı bir perspektif ortaya koyan Giresun’un bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği festivalin devamı önemlidir. Giresun’un turizmde büyüyebilmesi için doğası kadar mutfak çeşitliliğinin de dünyaya tanıtımı gerekmektedir. Bu kapsamda etkinlikte emeği bulunanlara sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından, Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Kara, Türkiye’nin Nükleer Enerji ve Toryum Stratejisi konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Prof. Dr. Kara, ülkelerin enerji ihtiyaçları açısından nükleer enerji ve toryumun önemine değindi.

REKLAM ALANI