Giresunspor maddi sıkıntılar nedeniyle yine karayolunu tercih etti

Bitexen Giresunspor, Trendyol 1. Lig’deki Gençlerbirliği maçı için karayoluyla Ankara’ya gidecek.

Giresunspor maddi sıkıntılar nedeniyle yine karayolunu tercih etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.05.2024
76
A+
A-

Maddi imkansızlıklar nedeniyle, Giresunspor Başkanı Nahid Yamak’ın kararıyla takım uçak yerine otobüsle seyahat edecek. Oysa uçakla yarım saatte gidilebilecek bir mesafeyi karayoluyla kat etmek hem zaman kaybı hem de takımın moralini düşürüyor.

Haber Merkezimizin derlediği bilgiye göre, Yeşil-Beyazlılar, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00’da Ankara’ya doğru yola çıkacak. Ankara’da kampa girecek olan Çotanaklar, Gençlerbirliği ile oynayacakları maçın ardından aynı güzergahı kullanarak geri dönecek. Takımın bu uzun ve zahmetli yolculuğa maddi sorunlar yüzünden çıkması, prestij maçlarına odaklanması gereken futbolcuların moralini olumsuz etkiliyor.

Takım, kritik Gençlerbirliği maçı öncesinde yoğun bir hazırlık sürecinden geçerken, karayoluyla seyahat zorunluluğu, Giresunspor’un mevcut ekonomik sorunlarını gözler önüne seriyor. Futbolcuların morali bozuk, çünkü hızlı ve konforlu bir seyahat imkanı olmadığından fiziksel yorgunluk riski de artıyor. Giresunspor’un bu şartlar altında nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.