Giresunspor S.O.S. verdi!

Yayınlama: 17.01.2024
89
A+
A-

Giresunspor yönetimi dün yayınladığı bildiri ile resmen “Acil Durum Sinyali” olarak bilinen “S.O.S.” vermiş.
İki hafta önce düzenlenen “Giresunspor için yüreğini koy” yardım kampanyasında beklenen desteği bulamayan icra makamı, ikincisini bu akşam düzenlemeden önce kamuoyuna dün “Giresunspor’umuz için acil durum çağrısıdır” diyerek deklarasyon yayınlamışlar.

Ser de A Sınıfı Amatör Telsizci, bir de üstüne üstlük iletişimin bilimsel eğitimini alınca bu çağrının ne anlama geldiğini anlamamak abesle iştigal olur.

Giresunspor yönetimi açık ve net olarak “S.O.S.” sinyali göndermiş.

Kısaca teknik açıklama yapmak gerekirse, “S.O.S.” aslında bir acil durum çağrısı veya yardım talebini ifade eden bir uluslararası sinyaldir. Genellikle Mors alfabesiyle ifade edilen “S.O.S.” kodu, acil yardım talebi anlamına gelir.

İngilizce “Save Our Souls” (Ruhlarımızı Kurtarın) veya “Save Our Ship” (Gemimizi Kurtarın) ifadelerinin kısaltması olarak da kullanılabilir.

“S.O.S.”, denizcilikte veya diğer acil durumlarda yardım çağrısında bulunmak için kullanılan bir çağrıdır.
Bu kısa teknik bilgiden sonra dönelim asıl konumuza!

Neden bir kulüp durup dururken “S.O.S.” sinyali gönderir dersiniz?

Demek ki içinden çıkılamaz bir durum söz konusudur.

Öyle ki, malumunuz ara transfer dönemi başlamış, Giresunspor’un geçmişte futbolcu alacaklarından dolayı FIFA ve TFF nezdinde transfer tahtaları kapalıdır.

Durum “S.O.S.” sinyali verecek kadar ciddidir!

Yönetimin resmi internet sitesinden yaptığı çağrıda, “Gelin çok geç olmadan şehrimizin takımının yanında yer alıp birlikte savaşalım” denilmektedir.

Ve bu açıklamada eklemişler, “Giresun Valiliği’ne, Giresun Belediyesi’ne, İl Genel Meclisi’ne, Ticaret ve Sanayi Odası’na, esnaf odalarımıza, Fındık Borsası’na, Siyasi Partilere ve Milletvekillerimize, tüm ilçe belediyelerimize, Kaymakamlıklarımıza, yurtiçi ve yurtdışındaki derneklerimize, Giresun Vakfı’na, Giresun Federasyonu’na, ilçe federasyonlarına, STK’larımıza, basın ve medyamıza, ulusal ve uluslararası markalarımıza, ülkemize mal olmuş İş insanlarımıza, esnaflarımıza, memurlarımıza, işçilerimize, sanatçılarımıza, sporcularımıza, dünyanın dört bir yanında yaşayan Giresunlu hemşehrilerimize ve Yeşil Beyaz renklerimizin en büyük destekçisi, olmazsa olmazımız tüm taraftarlarımıza acil çağrımızdır.”

“Giresunspor’umuzun geleceğinin kurtarılabilmesi için yüreğinde Giresunspor sevgisi olan herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.”

O zaman yukarıda bahsedilen ilgilileri vakit geç olmadan bu çağrıya kulak vermeye davet ediyoruz.

“Save Our Ship” yani “Gemimizi kurtarın” sinyalini alıp cevap vermeyenin bilahare söz söylemeye hakkı yoktur!

Bizden uyarması!

REKLAM ALANI