Giresunspor Şanlıurfaspor hazırlıklarını tamamladı

Giresunspor, Astor Enerji Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Giresunspor Şanlıurfaspor hazırlıklarını tamamladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.03.2024
40
A+
A-

Giresunspor, ligdeki zorlu mücadelesinde en kritik maça hazırlanıyor. Lig tablosunun dibine demir atan ekip, Şanlıurfaspor’u geride bırakmak için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, 24 puanla sıralamada iki basamak üstlerinde yer alan rakiplerini mağlup etmek için büyük bir mücadele verecek.

Teknik direktör Serhat Güller nezaretinde dün tesislerde taktik ağırlıklı bir çift kale maçla hazırlıklarını tamamlayan Giresunspor kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Yeşil Beyazlılar, tüm enerjisini Urfa maçına odaklayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

OYUNCULARDA SON DURUM

Giresunspor’da, tedavisi devam eden Erol Can Akdağ haricinde eksik bulunmuyor.

Boluspor maçında sarı kart gören Ertuğrul Şenlikoğlu, ceza sınırına geldi. 24 yaşındaki futbolcu, Şanlıurfaspor maçında sarı kart görmesi halinde 4 Nisan’daki Erzurumspor FK karşılaşmasında forma giyemeyecek.

HAKEM BATUHAN KOLAK

Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Batuhan Kolak yönetecek. Kolak’ın yardımcılıklarını Samet Özkul ile Sabri Öğe yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Halil Erdoğan.

REKLAM ALANI