Giresunspor tarihinin en başarısız sezonunu yaşıyor

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Giresunspor kendi sahasında bile galibiyete hasret kaldı. Yeşil Beyazlılar, Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu.

Giresunspor tarihinin en başarısız sezonunu yaşıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.04.2024
34
A+
A-

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçın 41. dakikasında Kubilay sağ kanattan son çizgiye kadar inip kale önüne sert bir pas çıkardı. Topla buluşan Yalçın, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

İkinci yarının hemen başında, 49. dakikada, sol kanattan gelen Romulo’nun ortasına ön direkte dokunan Yalçın, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Maçın 68. dakikasında ise Ümit sol kanattan ceza sahasına sokularak yaptığı etkili vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu golle takım 3-0’lık üstünlüğü sağladı.

Yalçın’ın çift gollük performansı ve Ümit’in katkısıyla alınan 3-0’lık galibiyet, takımın puan tablosunda üst sıralara tırmanmasını sağladı. Bu kritik zafer, taraftarlar arasında büyük sevinç yaratırken, takımın moralini de yükseltti.

 

HAKEMLER: Süleyman Bahadır, Özgür Ertem, Erkan Akbulut

GİRESUNSPOR: Göktan, Mehmet, Ertuğrul (Fatih dk. 85), Anıl Yiğit (Furkan Arda dk. 85), Kadir, Faruk Can (Ahmet Lütfü dk. 89), Talha, Enishan (Ali Emirhan dk. 85), Furkan Şahin, Alperen (Mert Han dk. 75)

GÖZTEPE: Lis, Ogün, Tarkan, Heliton (Mesaaoudi dk. 72), Nielsen, Ümit, Dennis, Yalçın (Doğan dk. 84), Celil (Atınç dk. 79), Romulo (Lundqvist dk. 79), Kubilay (Taha dk. 72)

GOLLER: Yalçın Kayan (dk. 41 ve 49), Ümit Akdağ (dk. 68) (Göztepe)

SARI KART: Taha Altıkardeş (Göztepe)

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.