Giresunspor Ziraat Türkiye Kupası turu için sahada

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Giresunspor bugün Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Kulübü’nü konuk edecek. Saat 14.00’da başlayacak ve Burak Demirkıran’ın düdük çalacağı maçta Yeşil Beyazlılar sahaya mutlak tur için çıkacak.

Giresunspor Ziraat Türkiye Kupası turu için sahada
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.11.2023
174
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında Bitexen Giresunspor bugün Çotanak Stadı’nda Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Kulübü’nü konuk edecek. Saat 14.00’da başlayacak ve Burak Demirkıran’ın düdük çalacağı maçta Yeşil Beyazlılar sahaya mutlak tur için çıkacak.

Giresunspor teknik direktörü Mehmet Birinci’nin bu maçta Trendyol 1. Lig’de çok fazla forma şansı bulamayan isimleri sahaya süreceği kaydedildi. Birinci’nin bu oyunculara da hazır olun talimatı verdiği belirtildi.

KADRO DEĞİŞECEK

Öte yandan Birinci’nin kupa maçında sahaya süreceği ilk 11’inde ciddi değişiklik yapacağı gelen bilgiler arasında. Gençler için de bu durum tam bir fırsat olacak ve kendilerini hocalarına kanıtlamaya çalışacak.

YAYIN YOK

Beyoğlu Yeni Çarşı ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında ise yayın olmayacağı kaydedildi. Kupa maçlarını naklen ekranlara getiren A Spor, aynı saatte başlayacak İstanbulspor- Kepez Belediyespor müsabakasını naklen yayın programına aldı. Giresunspor maçın ise programa konulmadı.

KAMPA GİRDİ

Kupa sınavının mesaisine Pazar günü başlayan Çotanaklar, teknik ve taktik ağırlıklı bir program uyguladı. Yeşil Beyazlılar dün yaptığı antrenman sonrası ise tesislerde kampa girdi.

REKLAM ALANI