Giresunspor’da hedef mücadeleci ekip oluşturmak

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp yapan Giresun ekibi, günde çift idman yaparak çalışmalarına devam ediyor.

Giresunspor’da hedef mücadeleci ekip oluşturmak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.07.2023
57
A+
A-

Trendyol 1. Lig takımlarından Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Mustafa Kaplan, mücadeleci bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan sabah antrenmanına koşuyla başlayan futbolcular, ısınmanın ardından teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Giresun ekibi, antrenmanı pas ve topla çalışmayla tamamladı.

BİLDİĞİMİZ BİR KAMP MERKEZİ

Kaplan, altyapıdan gelen ve geçen seneden kalan oyuncularla iyi bir takım oluşturmak için çaba harcadıklarını belirterek, “Koşan, mücadele eden, savaşan bir Giresunspor oluşturacağız. Güzel bir ortamda çalışıyoruz. Bildiğimiz bir kamp merkezi. Sahalarda zemin olarak da güzel. Çalışmalarımızı iyi bir şekilde devam ediyor. Biz ayın 31’ine kadar da burada çalışacağız. 3 tane de hazırlık maçı oynayacağız. Genç oyuncularımıza geçen seneki kalan oyuncularımızla beraber, kiralıktan dönen oyuncularla beraber iyi bir Giresunspor oluşturacağız.” dedi.

“GİRESUNSPOR’A LAYIK OLMAK İÇİN…”

“Geçen sezon düşen bir camia.” diyen tecrübeli teknik adam Kaplan, “Ama birçok oyuncusunu kaybetmiş bir takım. İşte bizim elimizde oyuncuları en iyi şekilde kullanıp iyi bir Giresunspor oluşturmak istiyoruz. Burada da genç takımdan aldığımız oyunculardan lig içerisinde faydalanmak istiyoruz, kiralıktan gelen oyuncuları kullanmak istiyoruz. Bize geçen sezon takımın şablondaki olan bazı oyuncuları iskeletimiz olarak düşünüyoruz. Koşan, mücadele eden, savaşan bir Giresunspor arkamızda sürekli destekçimiz olacak Giresunspor taraftarlarıyla beraber saha içerisinde saha dışarısında iyi bir birlik beraberlik içinde Giresunspor’a layık olmak için hepimiz birlikte burada savaş vereceğiz.” Diye konuştu.

ALT YAPIYA DEĞER VERMEK ZORUNDAYIZ

Türk futbolunun en büyük sıkıntısının altyapı olduğunu kaydeden Kaplan, “Giresunspor’un altyapısındaki isimleri tarıyoruz. Şuan gözümüze giren isimler elbette var. Sürekli yabancı oyuncularla bir yere varamayacağımız belli oluyor. İşte bu yüzden kulüplerimiz çok ekonomik sıkıntılar çekiyor. Bunu önlemek için iyi bir altyapı, aşağıdan gelen iyi oyuncular ve kulüp bütçesine göre yapacağımız transferlerle daha başarılı sezonlar geçirebiliriz. Ne yazık ki Türkiye’de bu konudan dolayı birçok kulüp sıkıntılı, hem oyuncu bazında, hem transfer bazında, hem de altyapıdan az gelen oyunculardan dolayı. Ama biz bu sezon Giresunspor’dan aşağıdan aldığımız oyunculardan 6-7 tanesine çok memnunuz. İnşallah böyle devam ederler. Onlarla her gün görüşüyoruz ve konuşuyoruz.” İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI