Giresunspor’da Nahid Yamak güven tazeledi

Sportif ve mali başarısı bulunmayan Giresunspor’da Başkan Nahid R. Yamak yeniden başkanlığa seçildi. Olağanüstü seçimli genel kurula tek liste ile gidildi.

Giresunspor’da Nahid Yamak güven tazeledi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.09.2023
103
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Çotanak Spor Kompleksi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek aday olarak gidilen kongrede Giresunspor Başkanlığına yeniden Nahid R. Yamak ve yönetimi seçildi.

Kongre, divan heyetinin seçilmesiyle başladı akabinde saygı duyuruşu ve istiklal marşı okundu. AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuşma yaparak, Giresunspor’un yanında olduklarını kaydetti.

EN BÜYÜK BORÇ FUTBOLCULARA

Giresunspor’da borç rakamları tek tek açıklandı.

Giresunspor’un Olağanüstü Genel Kurul’da borcu 364 Milyon TL olarak açıklandı ve ibra edildi. Buna göre, 5 Milyon TL çek, 14 Milyon TL cari, 21 Milyon TL yöneticilere, 1 Milyon TL personellere, 93 Milyon TL SSK ve vergi, 227 Milyon TL futbolculara borcu var.

YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, yeni yönetimini oluşturdu.

Buna göre Giresunspor’un yeni yönetiminde, Ali Ustasal, Battal Gazi Özdemir, Burçin Yurt, Emin Ertuğral, Emrullah Ekiz, Erdin. Hıdımoğlu, Erkan Babaç, Fahrettin Kumaş, Faruk Beyaz, Kenan Şahin, Mehmet Yiğit, Osman Murat Türkoğlu, Osman Topal, Uğur Karakılıç ve Yusuf Hacıibrahimoğlu bulunuyor.

Gündem maddeleri tek tek görüşüldü ve seçim maddesinde Giresunspor Başkanlığına yeniden Nahid R. Yamak seçildi. Yamak ve yönetimi kongre sonrasında günün hatırası olarak fotoğraf çektirdi.

REKLAM ALANI