Giresunspor’un Galatasaray karşısında aldığı galibiyet konuşuluyor

Giresunspor’a mağlup olarak aldığı dersle, Galatasaray o günden bu yana rakiplerine hiç yenilmedi.

Giresunspor’un Galatasaray karşısında aldığı galibiyet konuşuluyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.02.2024
209
A+
A-

Galatasaray, şu ana kadar oynadığı 31 lig maçında 29 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Galatasaray, evindeki yenilmezlik serisini Antalyaspor’u mağlup ederek 31 maça çıkardı. Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, Rams Park’ta Antalyaspor’u konuk etti. GİRESUNSPOR FARKI

Giresunspor’un geçtiğimiz sezon Galatasaray’ı kendi sahasında mağlup etmesi, sarı kırmızılılar için bir dönüm noktası oldu. Bu zafer, Giresunspor’un cesur ve kararlı bir şekilde Süper Lig’in devlerine meydan okuduğunu göstermişti.

Bu zaferin ardından Giresunspor, büyük takımlara karşı daha fazla saygı görmeye ve dikkate alınmaya başladı. Takımın mücadele azmi ve kararlılığı, sadece büyük takımlara karşı değil, aynı zamanda diğer rakiplerine karşı da görünür hale geldi.

Giresunspor’un Galatasaray’a karşı aldığı bu zafer, sadece bir maç sonucu değil, aynı zamanda bir inanç ve cesaret örneğidir.

NEREDEN NEREYE GELDİK

Giresunspor’un galibiyetinden sonra Galatasaray kendisine çeki düzen verirken, yönetim değişiklikleri ve başarısızlıklar önce süper ligden düşmemize neden oldu. Şimdi de 1. Ligden düşmemiz nerede ise kesinleşmiş durumda.

REKLAM ALANI