Giresun’umuza bir kültür hizmeti daha

Giresun’umuza bir kültür hizmeti daha
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.11.2023
78
A+
A-

Kendisi ile görüştüğümüz Halk Şairi Ferhat Günaydın, “2011 yılında emekli olduktan sonra binin üzerinde şiir yazmıştım. 2021 yılında Mimozalar Çiçek Açtı isimli şiir kitabım ile yayın hayatında yer almaya başladım. Aynı yıl içinde yoğun istek ve talep olunca bu kitabımın 2. baskısını da yaptırdım. Ayrıca bu eserim ile müracaat ettiğim Kültür Bakanlığı’ndan Halk Şairi unvanı da aldım.

2022 yılında Hayata Gülümse isimli 2. şiir kitabımı bastırdım. Bu yıl ise Giresun’umuzun kültürüne katkı sağlamak amacıyla Giresun’un ilçelerine, adasına, kalesine, yaylalarına, yemeklerine, dağına, taşına, fındığına, folklörüne kültürüne, efsanelerine vb. bu zamana kadar kendi yazdığım şiirleri bir kitap haline getirip, adını da “Şiirlerle Köşe Bucak Giresun” belirledik.

Ben aynı zamanda öğretmen emeklisiyim. Bu kitabımı biz öğretmenler için anlamlı olan bir günde yani 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Giresun Öğretmenevinde imza günü yaparak okuyucularımla buluşturmak istiyorum.

Giresun Öğretmenevi Bahçesinde 24-25-26 Kasım 2023 (Cuma/Cumartesi/Pazar) üç gün sürecek olan imza günüme tüm Giresunlu hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

Biz de Giresun Kültürüne katkı sağlayacak olan “Şiirlerle Köşe Bucak Giresun” isimli şiir kitabının imza gününde tüm Giresunluları Halk Şairimiz Ferhat Günaydın’ı desteklemeye çağırıyoruz.

REKLAM ALANI