Giresun’un da aralarında bulunduğu 77 İlde büyük operasyon

Giresun’un da aralarında bulunduğu 77 ilde, İçişleri Bakanlığı tarafından son 5 günde gerçekleştirilen “Mercek-19” operasyonları kapsamında büyük bir başarıya imza atıldı.

Giresun’un da aralarında bulunduğu 77 İlde büyük operasyon
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.05.2024
144
A+
A-

Ülke genelinde düzenlenen operasyonlarda toplam 1.877 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 2.089 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonların detaylarını paylaştı. Giresun ve diğer illerdeki operasyonlarda ele geçirilen silahlar arasında 1.315 ruhsatsız tabanca, 154 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 53 uzun namlulu tüfek ve 355 ruhsatsız av tüfeği bulunuyor.

Bakan Yerlikaya, “Terör örgütlerine, organize suç örgütlerine ve uluslararası kartellere ruhsatsız silah temin edenleri bir bir yakalayıp adalete teslim etmeye devam edeceğiz. Mücadelemiz aralıksız sürecek,” dedi. Operasyonların başarıyla sonuçlanmasında emek veren valilikler, jandarma ve emniyet teşkilatları tebrik edildi.

Giresun’da düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ruhsatsız silahlar ve gözaltına alınan şüphelilerle ilgili detaylar kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek. Halkın huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız sürdüğü vurgulandı.

REKLAM ALANI