Giresun’un geleceğine yapılan yatırımları destekliyoruz

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür’ün şehre yapılacak yatırımlar hakkında verdiği müjdeli haberleri kamuoyuyla paylaştı.

Giresun’un geleceğine yapılan yatırımları destekliyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2024
31
A+
A-

Kara, Temür’ün GESOB’u ziyaret ederek Mavi Göl ve Göksu Travertenleri’nde yapılacak kamulaştırmalarla bu bölgelerde artacak turist sayısına yönelik altyapı çalışmalarının müjdesini verdiğini belirtti.

GİRESUN’DA TURİZMDE BÜYÜK ADIMLAR

GESOB Başkanı Kara, Milletvekili Temür’ün, Gemilerçekeği’nden Kale’ye yapılacak teleferik ve telesiyej sistemleri ile bölgenin turizm açısından önemli bir destinasyon merkezi olacağını dile getirdiğini paylaştı. Ayrıca, Ada’ya kolaylıkla ulaşımı sağlayacak bir iskele ve Karadeniz’in en büyük turizm merkezi haline gelmesi planlanan Ada düzenlemelerinin de Giresun için büyük bir adım olduğunu vurguladı.

SAĞLIK VE TİCARETTE YENİ YATIRIMLAR

Kara, Göğüs Hastanesinin yeni binasının yapımı ve Araştırma Hastanesi Morfoloji binasının inşaatına hız verileceği haberinin de esnaf teşkilatına umut olduğunu belirtti. Fındık satış reyonlarının Erikliman mevkiinde yapılması gibi birçok yatırımın Giresun’a kazandırılacağı haberini paylaşan Kara, şehrin geleceğine yönelik bu çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Kara, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Mahatma Gandhi’nin dediği gibi, ‘Gelecek bugünden hazırlanan bir şeydir.’ Biz de esnaf teşkilatımız olarak Giresun’un geleceğine yapılan bu yatırımları destekliyor ve elimizden gelen tüm katkıyı sunmaya hazırız.”

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.