GİRİB heyetinden Ankara’da ziyaretler

Genel merkezi Ankara’ da bulunan Giresunlu İş İnsanları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Ankara’ da bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulundular.

GİRİB heyetinden Ankara’da ziyaretler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.05.2024
29
A+
A-

Ziyarette, Genel Başkanı Kemal Tokmak, başkan yardımcıları Çetin Hartamacı, İzzet Kaşık, Musa Çınar, İsrafil Duymac, Fatma Dillice, İlhan Avutman, Seyit Mehmet Fırat, Yeşim Bilgiç, Ramazan Kocaman ve Ahmet Ortak ile bazı üyeler yeraltı.

GİRİB heyeti bu çerçevede Emniyet Genel Müdürü hemşerimiz Erol Ayyıldız’ı, Özel Kalem Müdürü Cemil Pekdemir’i, Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan hemşerimiz Mustafa Özkaya’ yı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. TBMM’ de AK Parti Gurup Toplantısı’nı da takip eden heyet çıkışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ la selamlaşarak bir de fotoğraf çektirdi. Ardından AK Parti Giresun milletvekilleri Ali Temür, Nazım Elmas, Kocaeli milletvekilleri Cemil Yaman, Veysel Tipoğlu ve Raziye Sezer Katırcıoğlu ile buluşan Genel Başkan Kemal Tokmak ve yöneticiler hem görüş alışverişinde bulundular hem de GİRİB’ in çalışmalarını anlattılar.

Daha sonra CHP Grup Toplantısı’na da katılan ve akabinde Genel Başkan Özgül Özel ve Kocaeli milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko ile bir araya gelen heyet, GİRİB’ in faaliyetlerini aktardı.

Yaptıkları ziyaretleri değerlendiren Genel Başkan Tokmak,” Yaptığımız ziyaretlerden çok olumlu izlenimlerle döndük. CHP Genel Başkanı Sayın Özel’ i, Emniyet Genel Müdürü Sayın Ayyıldız’ ı, Orman Genel Müdür Yardımcısı Sayın Özkaya’yı, milletvekillerimiz Temür, Elmas, Yaman, Tipoğlu ve Katırcıoğlu’ nu Ankara’daki genel merkezimize davet ettik. Kendilerini ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyacağız” dedi.

REKLAM ALANI