Görele Güzel Sanatlar Fakültesi’nden muhteşem sergi

Giresun Üniversitesi Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Merve Yıldırım koordinesinde hazırlanan ‘Yılsonu Buluşması’ adlı sergi büyük ilgi gördü.

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi’nden muhteşem sergi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.06.2024
17
A+
A-

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen ve 80 dolayında birbirinden güzel, rengarenk eserlerin yer aldığı etkinliğin açılışını İlçe Kaymakamı Hamit Genç, Belediye Başkanı Hasbi Dede, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Günay Kaya ve Doç. Dr. Yıldırım birlikte yaptılar.

Bu muhteşem yılsonu etkinliği ile ilgili bir açıklama yapan Doç. Dr. Merve Yıldırım, “Görele Güzel Sanatlar Fakültesi olarak öğrencilerimizin harika eserlerinin yer aldığı sergimizde halkımızla, esnaflarımızla, kurum- kuruluşlarımızla, STK’larımızla, dahası toplumun her kesimi ile buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sergiye Dekanımız Prof. Dr. Sayın Günay Kaya, akademisyen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizle büyük emek vererek hazırlandık. İlçemizde ilk kez böyle bir açık hava etkinliği yapmak hepimizi gururlandırdı. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak onurlandıran İlçe Kaymakamımız Sayın Gencer’ e, Belediye Başkanımız Sayın Dede’ ye ve yoğun ilgi gösteren hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Fakülte olarak başarılarımız her yıl katlanarak artacak ve Görele’mizin gururu olmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI