Görele’ye Yeni Organize Sanayi Bölgesi istihdam için önemli olacak

Görele Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu’nun Giresun’un işsizlik sorununa çare olacak yeni bir Organize Sanayi Bölgesi için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Görele’ye Yeni Organize Sanayi Bölgesi istihdam için önemli olacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.02.2024
46
A+
A-

Görele Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu’nun çabaları neticesinde, 370 bin metrekarelik bir alana sahip olan Giresun 4. Organize Sanayi Bölgesi projesinde önemli bir adım atıldı. Proje sınırları içerisinde bulunan ve toplamda 147.669,19 metrekarelik mülk, Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan taşınmazlar, Başkan Süleymanoğlu’nun girişimleri ve takibiyle tapu devir işlemleri tamamlandı.

Artık söz konusu alan, Giresun 4. Organize Sanayi Bölgesi Tüzel Kişiliği adına tescil edilerek işsizliğe karşı etkili bir önlem alınmış oldu. Yeni sanayi bölgesi, en az 4.000 kişiye istihdam sağlayacak ve Giresun’un yanı sıra komşu ilçelerin işsizlik sorununa da çözüm olacak.

Görele halkı olarak, bu önemli gelişmenin ilçeye ve çevresine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Giresun 4. Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşuyla birlikte, bölgede işsizlikle mücadelede önemli bir adım atılmış olacak.

REKLAM ALANI