GRÜ Öğrencileri Tralli Travma Rallisi’nde üçüncü oldu

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen “8. Ulusal Tralli Travma Rallisi”nde üçüncü olan Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı ekiplerini makamında kabul etti.

GRÜ Öğrencileri Tralli Travma Rallisi’nde üçüncü oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.05.2024
14
A+
A-

Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri MYO’nun ekipleri, yarışmada toplamda bir kupa ve 12 madalya kazandı. Rektör Can, yarışmada başarı elde eden öğrenciler Orhan Asılsoy, Meryem Günaydın, Melih Turap Güneş, İbrahim Etka Gürbüz, Zuhal Yıldız Okçu, Yusuf Çiftçi, Oğuzhan Öz ve Umut Gencer ile bu başarıya katkı sağlayan hocalar Dr. Öğr. Üyesi Aşkın Tekin, Öğr. Gör. Olcay Karaoğlu ve Öğr. Gör. Hakan Şentürk’ü tebrik etti.

Rektör Can, öğrencilere ve hocalarına teşekkür belgelerini takdim ederek, Giresun Üniversitesi’nin öğrencilere bu ve benzeri etkinliklerde her zaman destek olmaya çalıştığını ifade etti. Ekip, bir sonraki Tralli Travma Rallisi’nde daha iyi bir derece elde etmeyi hedeflediklerini belirtirken, desteklerinden dolayı Rektör Can’a ve üniversite yönetimine teşekkür ettiler.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde düzenlenen yarışmada, 16 üniversiteden 26 ekip katıldı. Şebinkarahisar Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri iki ekip olarak yarışmış ve genel klasmanda üçüncülük ödülü kazanmışlardı. Giresun Üniversitesi’nin bu başarısı, kurumun öğrencilere sunduğu destek ve akademik teşvikin önemli bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.