GRÜ’de Gastronomi Çalıştayı

Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi koordinatörlüğünde “Giresun Gastronomisinin Mevcut Durumu ve Geleceğine Yönelik Öneriler” konulu gastronomi çalıştayı düzenlendi.

GRÜ’de Gastronomi Çalıştayı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.04.2024
20
A+
A-

Giresun gastronomisinin mevcut durumu ve geleceğine yönelik önerilerin görüşüldüğü çalıştay Turizm Fakültesi öncülüğünde ve ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalıştaya, Giresun’da gastronomiyle ilgili faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen çalıştay iki oturum şeklinde düzenlendi. İlk oturumunda Giresun gastronomisinin güçlü ve zayıf yanları ile Giresun gastronomisine yönelik fırsatlar ve tehditlerin neler olduğu masaya yatırıldı. İkinci oturumunda ise Giresun gastronomisinin geleceği ve gelişimine yönelik öneriler tartışıldı. Çalıştaydan elde edilen sonuçların rapor haline getirilerek yerel ve ulusal basının katılımıyla Valiliğimize sunulması ve çalıştayda ortaya konulan önerilerin takipçisi olunması konusunda fikir birliğine varıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.