Güce Kaymakamlığı ziyareti

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Güce ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Güce Kaymakamlığı ziyareti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.07.2024
18
A+
A-

Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Güce Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Serdengeçti, burada çeşitli bilgiler aldı.

Hükümet Konağı önünde Güce Kaymakamı Muhammet Ali Bayraktar ve Güce Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu başta olmak üzere ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Serdengeçti, Kaymakam Bayraktar tarafından Güce’nin tarihi, coğrafyası, nüfusu, güvenlik durumu, eğitim ve sağlık hizmetleri, ekonomik durum, tarım ve orman faaliyetleri, sosyal yardımlar, dini işler, gençlik ve spor etkinlikleri ile KÖYDES projeleri hakkında ayrıntılı bir brifing aldı.

GÜCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Güce Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Serdengeçti, Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu ve ilçenin önde gelenleri tarafından karşılandı. Vali Serdengeçti, Başkan Boduroğlu’na görevinde başarılar dileyerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür aldı.

DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Ziyaretin sonunda, Vali Serdengeçti kamu kurumlarının yetkililerine ve personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, ilçenin gelişimi ve refahı için iş birliği ve dayanışma çağrısında bulundu.

VATANDAŞLARLA BULUŞMA

Vali Serdengeçti, belediye başkanlığı ziyaretinin ardından Güce ilçesinde vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi. Pazar esnafını ziyaret ederek yerel işletmelere olan desteğini gösteren Vali Serdengeçti, şehir meydanında vatandaşlarla buluşarak onlarla oturup çay içti ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

SORUNLAR DİNLENDİ, ÇÖZÜMLER ARANDI

Vali Serdengeçti, bu anlamlı ziyaret sırasında vatandaşlara kulak verip, sorunlarını dinledi. Onların günlük yaşamlarına katkıda bulunmak için çözümler üretme konusunda fikir alışverişinde bulundu.

REKLAM ALANI