Güller: Genç oyuncular için moralin anahtarı bu beraberlikte

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Giresunspor ile Eyüpspor arasında golsüz beraberlik yaşandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, alınan puanın genç futbolcular için moral ve motivasyon açısından kritik olduğunu belirtti.

Güller: Genç oyuncular için moralin anahtarı bu beraberlikte
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.02.2024
22
A+
A-

Güller, Eyüpspor’u iyi analiz ettiklerini ve genç oyuncuların sahada özgüvenle oynadığını vurgulayarak, önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Güller, “Öncelikle puan aldığımız için mutluyuz. Son 3 haftayı düşündüğümüzde alınan puan genç futbolcularımız adına çok önemli, moral ve motivasyon için önemli. Bu puan ligde kalmamıza ne kadar yardım eder onu tam bilemiyorum, bunu zaman gösterecek. Ama genç oyuncularımızın moral ve motivasyona ihtiyacı vardı. Bu beraberlik onları en üst noktaya taşıyacaktır diye düşünüyorum. Eyüpspor’u oynadığı maçlarda iyi analiz etmeye çalıştık. Kenarlardan çok top getiren ve orta blokta üçüncü bölgede iyi pas yapabilen bir takım. Bunun önlemlerini almaya çalıştık. Kenarları oyun olarak kapattık. Gerideki bloğumuzu 5 blok halinde oynamaya çalıştık. Ama her şeye rağmen oyun kurgumuzu ve planımızı genç olmalarına rağmen bu ligde hiç maç oynamamalarına rağmen sahada iyi uyguladılar. İnşallah önümüzdeki maçlarda da aynı özgüvenle oyuncularımızın biraz daha lige moralli devam etmesiyle daha iyi sonuçlar alacağımızı da düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI