Güller: Son dakikalarda kaybetmek üzücü

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, takımının Sakaryaspor’a karşı son dakikalarda yediği gollerle mağlup olmasının büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ifade etti.

Güller: Son dakikalarda kaybetmek üzücü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
18
A+
A-

Maça kazanabilecekleri bir karşılaşma olarak hazırlandıklarını belirten Güller, “İlk yarıda 2-1 önde kapattık, ama ikinci yarıda oyunu tutmakta zorlandık. Yanlış tercihler ve kişisel hatalar maalesef bizi zor duruma soktu,” dedi.

Güller, maçın ilk yarısında gol olması gereken birkaç fırsat yakaladıklarını ancak yanlış tercihlerin bu fırsatları değerlendirmelerine engel olduğunu açıkladı. “İkinci yarıda oyunu kontrol altında tutmaya çalıştık, ancak son dakikalarda kendi kalemize attığımız gol ve uzatmalarda yediğimiz golle mağlup olduk,” diye konuştu.

Giresunspor’un genç bir takım olduğunu ve bu yüzden tecrübe eksikliğinin sıkıntı yarattığını vurgulayan Güller, “Tecrübesiz takımlarda kişisel hatalar sıkça görülüyor ve bu da ağır bir bedelle sonuçlanabiliyor,” diyerek takımının bu olumsuz durumu aşmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Kulübün yaşadığı zorluklara rağmen mücadeleyi bırakmadan Giresunspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirten Güller, kalan iki maçı ciddiyetle oynayacaklarını dile getirdi. Sakaryaspor’a başarılar dileyen Güller, “Bazen saha içerisindeki hataları önlemek mümkün olmuyor. Yapacak bir şey yok,” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI