Güller’in neyinde boncuk buldunuz da sabrediyorsunuz?

Giresunspor’da göreve geldiği günden bu yana 1 galibiyet dahi alamayan hatta takımın ligden düşmesinin sorumlusu olan Teknik Direktör Serhat Güller’in halen daha görevde tutulmasına akıl sır ermiyor.

Güller’in neyinde boncuk buldunuz da sabrediyorsunuz?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024
78
A+
A-

5 puan kazandıran Mustafa Kaplan’ı 9 haftada, 4 puan kazandıran Mehmet Birinci’yi 8 haftada gönderen yönetim, 9 haftada 1 puanı zar zor getiren Serhat Güller’e oldukça toleranslı davrandı.

MUSTAFA KAPLAN 5 PUANI HANEMİZE YAZDIRMIŞTI

Giresunspor’da sezon başı göreve gelen ve 9 hafta sonunda 5 puan alan Mustafa Kaplan takımla ilk yolları ayrılan Teknik Direktör oldu.

56 yaşındaki teknik adam, 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 5 puan toplamış ve maç başına da 0.56 puan ortalaması yakalamıştı.

MEHMET BİRİNCİ 4 PUAN KAZANDIRMIŞTI

Kaplan’dan sonra göreve Giresunspor’un yakından tanıdığı eski Teknik Direktörü Mehmet Birinci getirilmişti.

Yeşil Beyazlılar, Mehmet Birinci yönetiminde çıktığı 8 lig maçında birer galibiyet ve beraberlikle 4 puan alabilirken, 6 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

SERHAT GÜLLER 12 MAÇTA 1 PUAN ALDI

Ligin ikinci yarısına hazırlıklarını Antalya’da Altyapı Koordinatörü Cengiz Demir sürdürmüştü.

Giresunspor, sezonun ikinci yarısında göreve başlayan Serhat Güller yönetiminde 12 maça çıkarken 11 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Kariyerinde hiçbir önemli başarısı bulunmayan Güller, Bodrum FK’ya 4-0, Ahlatçı Çorum FK’ya 3-0, Teksüt Bandırmaspor’a 6-0, Manisa FK’ya 2-0, Ankara Keçiörengücü’ne 1-0, Altay’a 1-0, Adanaspor’a 1-0, Boluspor’a 2-1, Astor Enerji Şanlıurfaspor’a 6-0, Erzurum FK’ya 2-1, Tuzlaspor’a 3-0 ve Kocaelispor’a 2-0 yenildi.

Güller, sezonun 21. Haftasında sadece Eyüpspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puan alabildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.