GZO başkanı Karan’dan FİSKOBİRLİK başkanına sert tepki

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, AK Parti Sakarya Milletvekili ve FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın “Fındık fiyatı sizi şımartmayacak” açıklamasına sert tepki gösterdi.

GZO başkanı Karan’dan FİSKOBİRLİK başkanına sert tepki
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.07.2024
48
A+
A-

Karan, “Şımaran biri varsa o da Lütfi Bayraktar’ın ta kendisidir, fındık üreticisi değildir” dedi.

“FINDIK ÜRETİCİSİNE SAYGISIZLIK”

Bayraktar’ın hükümet tarafından açıklanacak fındık taban fiyatının üreticiyi şımartmayacak seviyede olacağı yönündeki açıklamasını değerlendiren Karan, “Ne demek ‘Fındık fiyatı sizi şımartmayacak’? Bu ifade tam anlamıyla üreticiyle dalga geçmek ve hafife almaktır. Ortada bir şımarık varsa o da şahsın kendisidir” ifadelerini kullandı.

“BAYRAKTAR, FINDIK ÜRETİCİSİNİ GÖRMEZDEN GELİYOR”

Karan, Bayraktar’ın yüksek milletvekili maaşı ve FİSKOBİRLİK’ten aldığı aylık 100 bin lira huzur hakkı ile üreticiyi anlamaktan uzak olduğunu vurguladı. “17 yıldır FİSKOBİRLİK yönetim kurulu başkanısın, bir kere olsun üreticinin yüzünü güldürdünüz mü? Şimdi de çıkmış üreticiyi ayar verircesine sesiniz çıkmasın, şımarmayın, oturun oturduğunuz yerde demek cüretini kendinizde buluyorsunuz” dedi.

MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

Karan, açıklamasında AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür’e de seslenerek, “Eğer bu açıklamayı genel merkeze taşımaz, görmezden gelirseniz, sizin de bu şahıstan hiçbir farkınız yoktur ve üreticiyi şımarık olarak görüyorsunuz demektir” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI