Habersiz denetimler sürüyor

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden habersiz denetimler ile hizmet kalitesi artırılıyor.

Habersiz denetimler sürüyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.09.2024
19
A+
A-

Giresun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlarda habersiz denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor. İl Müdürü Mustafa Modaoğlu’nun önderliğinde yapılan bu denetimlerde, kuruluşların hizmet kalitesi, hijyen standartları ve personel yeterliliği gibi kriterler yerinde inceleniyor.

BAKIM VE DANIŞMA MERKEZLERİ MERCEK ALTINDA
Son olarak Giresun Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Danışma Merkezi’ne gerçekleştirilen ani bir denetimle, bu kuruluşların genel durumu gözden geçirildi. Denetim sırasında tespit edilen eksiklikler hızlıca giderilmesi için iyileştirme çalışmalarına başlandı. İl Müdürü Modaoğlu, hizmet standartlarının sürekli geliştirilmesi gerektiğini belirterek, daha kaliteli hizmet verilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

KALİTE VE STANDARTLAR SÜREKLİ DENETİM ALTINDA
Hassas gruplara yönelik hizmetlerin kalitesini artırmak ve aksaklıkları hızla gidermek amacıyla, haberli ve habersiz denetimlerin sık aralıklarla devam edeceği bildirildi. İl Müdürlüğü, vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretiyle çalışmaya devam ediyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.