Her fırsatta halkla buluşuyor

Kuzeyin Kızı Milletvekili Gezmiş, ilçeleri mesken edindi

Her fırsatta halkla buluşuyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.08.2024
14
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ile birlikte Alucra, Şebinkarahisar ve Çamoluk ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ile buluşarak istek ve taleplerini dinlediler. Milletvekili Gezmiş, Belediye Başkanları ile birlikte tüm ilçeleri ziyaret edeceğini, ilçe örgütlerinde partilileriyle, sahada da ilçe halkıyla buluşup, dertleri ve talepleri dinleyeceğini söyledi. Ziyaretlerine Alucra, Şebinkarahisar ve Çamoluk’tan başlarını belirten Milletvekili Gezmiş “Her zaman olduğu gibi, bir kez daha yurttaşlarımızla buluşmak sohbet etmek, dertleşmek güzel. Ancak öncelikle hayat pahalılığı insanlarımızın belini bükmüş, yaşamaktan bezdirmiş” dedi.

Ziyaretlerinde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Giresun’un ilk Kadın Milletvekili Gezmiş, kadınları dinlediğinde mutfakta büyüyen yangının tahminlerden çok daha fazla olduğunu ifade ederek; “İlk seçimde iktidarız, her alanda halkımızı rahata kavuşturacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

GEZMİŞ TÜM İLÇELERİ ZİYARET EDECEK

Ziyaretlerinde gördüğü yoğun ilgi ve sevgiye teşekkür eden Gezmiş; Milletvekili seçildiğinden bu yana gerek Meclis’te gerekse de sahada atom karınca misali dur durak bilmeksizin çalışarak, sorunları Meclis’e taşıyor. Her fırsatta halkla buluşan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Meclis tatilde iken de halkın içinde çalışmalarını sürdürüyor ve Giresun’un tüm ilçelerini ziyaret ederek, hemşerileriyle buluşmayı amaçlıyor.

REKLAM ALANI