Hizmet saatleri genişletiliyor

Bulancak Belediyesi cumartesi günleri de hizmette

Hizmet saatleri genişletiliyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.08.2024
15
A+
A-

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, belediye hizmetlerinin haftanın her günü erişilebilir olması için yeni bir düzenleme yaptıklarını duyurdu. Başkan Sıbıç, Cumartesi günleri saat 13:00’a kadar belediye binasının açık kalacağını açıkladı.

BAŞKAN SIBIÇ’TAN AÇIKLAMA

Başkan Sıbıç, “Göreve başladığımız andan itibaren Bulancak halkına kesintisiz hizmet vermek amacıyla Belediyemizin 7 gün 24 saat esaslı çalışması talimatını vermiştik. Ancak, Cumartesi günleri saat 13:00’a kadar görev yapan arkadaşlarımızın yanı sıra, aynı düzenlemenin daire içi çalışanlar için uygulanmadığını fark ettik. Bu eksikliği gidermek ve ilçe halkının hafta içi faydalanamadığı hizmetlerden yararlanmasını sağlamak amacıyla, fazla mesai ücreti ödemeden belediye binamızın Cumartesi günleri öğlene kadar açık olmasını talimatlandırdık” dedi.

YENİ DÜZENLEME İLE HİZMETLER ARTTI

Yeni düzenleme çerçevesinde Halk Masası, Vezne ve diğer birimler Cumartesi günleri saat 13:00’a kadar hizmet verecek. Başkan Sıbıç, “Belediyemiz 7 gün 24 saat esasına göre kesintisiz hizmet vermeye devam edecektir” diyerek vatandaşlara duyuruda bulundu.

 

REKLAM ALANI