Huzur içinde idrak edildi

Giresun’da Ramazan bayramı nedeniyle kamu görevlileri ve vatandaşlar arasında toplu bayramlaşma bayramın birinci günü gerçekleştirildi.

Huzur içinde idrak edildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.04.2023
24
A+
A-

Vali Vekili Mehmet Fikret Çavuş’un ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına, AK Parti Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, kamu görevlileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Vekili Çavuş, “On bir ayın sultanı Ramazan’ı, tekrar kavuşmak ümidiyle geride bırakırken bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığımız bu mübarek günde sizlerle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek hepinize hoş geldiniz diyor ve bayramınızı kutluyorum” ifadelerini kulandı.

BU BAYRAMDA UNUTULMADILAR

Vali Vekili Mehmet Fikret Çavuş, Ramazan Bayramında Seyyid Vakkas Yurt Müdürlüğünde misafir edilen depremzede vatandaşları, Huzurevi sakinlerini ve Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti. İlk olarak, depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek adına, ilimize gelerek Seyyid Vakkas Yurt Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret eden Vali Vekil Çavuş, depremzede vatandaşlarla bayramlaştı. Çavuş, bayramlaşma sırasında depremzede vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Çocuklarla ve yaşlılarla yakından ilgilenen Vali Vekili Çavuş, acı günlerin tekrar yaşanmamasını dileyerek Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.  Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden Vali Vekili Çavuş, şehit aileleri ve gazilerle bayramlaşarak, şehitlere Allah’tan rahmet, gazileri de sağlıklı uzun ömürler diledi. Bayramlaşma programı kapsamında son olarak Giresun Huzurevini ziyaret eden Vali Vekili Çavuş, değerli büyüklerle Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GÖREV BAŞINDAKİ PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ

Vali Vekili Mehmet Fikret Çavuş, Ramazan Bayramının birinci gününde Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık personelleri ile Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik personellerini de ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Çavuş, Trafik Uygulama Noktası ziyareti sırasında ayrıca durdurulan araçlarda seyahat eden vatandaşların bayramını kutlayarak, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

REKLAM ALANI