Huzurlu bir Giresun için çalışıyorlar

Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Giresun polisi olarak huzurlu bir kent için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, Ekim ayı trafik, asayiş, uyuşturucuyla mücadele ve okul çevresi denetimleri istatistiklerini açıkladı.

Huzurlu bir Giresun için çalışıyorlar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.11.2023
86
A+
A-

Ekim ayında 714 okul çevresi ve okul çevresindeki 6 bin 218 kişi kontrolden geçirildi. 366 okul servisi ise denetlendi. Bin 141 umuma açık yer kontrol edilirken, kurallara uymayan 65 işyerine tebliğde bulunuldu.

GİRESUN’DA ZEHRE VE ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Giresun’da zehre ve zehir tacirlerine geçit vermiyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler son bir ay içerisinde, 35 kişiyi gözaltına aldı. Bu kişilerden biri tutuklanarak cezaevine konuldu. Uyuşturucu operasyonlarında, 93.17 gram metamfetamin, 638.18 gram esrar, 1423.3 gram bonzai, 13 adet uyuşturucu hap, 3 adet sentetik hap, bir kök kenevir ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Başta okul çevreleri olmak üzere gençleri zehirlemeye kalkışan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların karalılıkla sürdürüleceğinin altı çizildi.

REKLAM ALANI