İçme suyu deposunun yapımında sona gelindi

Giresun Belediyesi şehrin büyümesine paralel olarak artan nüfus yoğunluğu nedeniyle içme suyu güçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İçme suyu deposunun yapımında sona gelindi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.07.2024
39
A+
A-

Bu kapsamda, Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Gaziler Mahallesi Gaztepesi mevkiine projelendirilen yeni içme suyu deposu için yapım çalışmaları devam ediyor.

250 ton kapasiteli su deposunun devreye girmesiyle birlikte bu bölgede yaşanabilecek olan içme suyu sorununun tamamen ortadan kaldırılması planlanıyor.

Belediyenin mali durumunun sıkıntılı bir süreçten geçmesi nedeniyle şehrimiz iş adamlarının deponun yapımına malzeme desteği sağladığı belirtilerek, bu desteklerin artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi.

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, su deposunun devreye girmesinin ardından, Teyyaredüzü Mahallesi’nde de aynı kapasitede su deposu inşa edileceğini belirtti.

Yetkililer açıklamasında, içme suyu temini konusunda kararlı olduklarını söyleyerek: “Halkımızın su sıkıntısı yaşamaması bizim önceliğimiz. Şu anda Gaziler Mahallesi Gaztepesi mevkiinde 250 ton kapasiteli yeni su deposu inşa ediyoruz. Yeni depolarımızın sayısını da her geçen gün artırmayı planlıyoruz. Ayrıca, halkımızı da su israfı konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz“ dedi.

REKLAM ALANI