İkametgahınızı Giresun’a aldırın

Giresun Belediyesi’nden cenaze işlemleri için ikamet uyarısı

İkametgahınızı Giresun’a aldırın
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
0
A+
A-

Giresun Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Karabey Karaman, cenaze işlemlerinde yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek amacıyla, ikametgahı başka şehirlerde olan vatandaşların kayıtlarını Giresun’a aldırmaları gerektiğini belirtti. Karaman, Giresun merkez belediye sınırlarında ikamet edenlerin cenaze hizmetlerinden ücretsiz yararlandığını hatırlatarak bu konuda önemli uyarılarda bulundu.

“HİZMETLERİNİZİ İKAMET ETTİĞİNİZ YERDEN İSTEYİN”

Karaman, Giresun merkez belediyesinde yaşayanların parasının genel idare bütçesinden karşılandığını ve bu bütçenin yalnızca Giresun’da ikamet edenlerin hizmetleri için kullanılabileceğini vurguladı. “Burada yaşayan halkın parasını, burada ikamet etmeyenlere kullanma lüksümüz yok” diyen Karaman, vatandaşların ikamet ettikleri belediyelerden hizmet talep etmelerini istedi.

“SORUN YAŞAMAMAK İÇİN İKAMETGAHINIZI GİRESUN’A ALIN”

Karabey Karaman, özellikle merkez belediye sınırları içinde yaşayıp da ikametgahı başka yerlerde olanların ileride sorun yaşamamaları için ikametgahlarını Giresun’a aldırmaları gerektiğini söyledi. Karaman, “Cenaze işlemlerinde sorun yaşanmaması adına ikametgahınızı şehrimize aldırın” çağrısında bulundu.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.