İki gün süren eğitim çok yararlı geçti

WE ACT/ daktilo 1984’ün İstanbul’da düzenlediği kadın politikacılar için eğitim etkinliğine katılan; Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla ve CHP’den Giresun Belediye Meclis Üyesi aday adayı Melek Alaycı Pezükoğlu “Siyaset yapmak isteyen her kadının bu tür eğitimlere katılması son derece yararlı” dediler.

İki gün süren eğitim çok yararlı geçti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.12.2023
27
A+
A-

İKİ GÜN SÜREN EĞİTİM ÇOK YARARLI GEÇTİ

İstanbul/Taksim’de bir otelde iki gün süren eğitimde ilk gün; katılım motivasyonu, katılımda dikkate alınması gereken unsurlar ve demokrasi üzerine eğitim verildi. İkinci gün de; politika oluşturma döngüsü, eylem planı, grup çalışmaları üzerine pratik çalışmalar yapıldı.

WE ACT daktilo 84’ün geçen ay yapılan ilk eğitimine de katılan Yayla ve Pezükoğlu;  eğitimlerin yararlı olduğunun altını çizerek; “Son derece yararlı geçti, bilgilerimizi tazelemenin yanı sıra yeni bilgiler edindik. Siyaseti bilgiyle,  bilinçle yapmak gerek ve bu tür eğitimlere mümkün olduğunca katılmak gerek” dediler.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Giresun Kadın Platformu üyesi de olan Gazeteci Saliha Yayla ve Melek Alaycı Pezükoğlu; eğitimi düzenleyenlere, eğitimcilere ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI