İl Encümen toplantısı gerçekleştirildi

Yeni Kararlar ve İl Genel Meclisi Başkanına Ziyaret

İl Encümen toplantısı gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.04.2024
28
A+
A-

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin başkanlığında, Giresun İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda İl Encümen Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, Vali Serdengeçti’nin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener ve diğer yetkililer hazır bulundu. Görüşülen gündem maddeleri sonrası katılımcılar sorularını, katkılarını ve önerilerini dile getirdi.

Toplantının ardından Vali Serdengeçti, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti. Vali, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Şahin’e başarı dileklerini iletti ve nazik misafirperverliği için teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin de Vali Serdengeçti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Vali Serdengeçti’nin sosyal medya paylaşımı ile kamuoyuna duyurulan bu etkinlik, Giresun’da yerel yönetimlerin yakın iş birliği ve istişare içerisinde çalışmaya devam ettiğinin bir göstergesi oldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.