İletişim öğrencilerinden şehide saygı standı

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri, 23 Aralık 2023’te Pençe-Kilit operasyonu esnasında şehit olan Semih Yılmaz’ı anmak adına okul kantininde stant kurdu.

İletişim öğrencilerinden şehide saygı standı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.01.2024
30
A+
A-

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristler ile çıkan çatışmada 12 kahraman asker şehit oldu. Şehit olan askerlerden Semih Yılmaz, Tirebolu İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerinden, Merve Perihan Karakoç’un kuzeniydi. Merve ve arkadaşları şehit Semih Yılmaz ve silah arkadaşlarını unutmamak ve unutturmamak adına fakülte kantininde kurdukları masada, öğrencilere ve öğretim üyelerine ikramda bulundular. Fikir sahibi Merve Karakoç’tan “Bu acılı günümde bizler için canını feda eden ve çatışma esnasında arkadaşlarını sırtında taşıyan canım abim ve silah arkadaşlarını unutmayacağım ve unutturmayacağım” sözlerini kullandı.

Tirebolu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr . üyesi İsmail Cem Feridunoğlu, Arş.Gör.Anıl Uğur Oğuzcan ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özden Merve Karakoç’un bu fikrine destek olacaklarını söyleyerek onu yalnız bırakmadılar.

Merve Karakoç her yıl şehitleri anmak adına bunu yapmaya devam edeceğini söyledi.

Haber: Merve Perihan Karakoç

Fotoğraf: İlayda Durna

REKLAM ALANI