İstanbul gönüllülerinden bir ilk!

Giresunspor İstanbul Gönüllüleri kurucusu Serkan Cihan, yeni uygulamaya koydukları sistemi açıkladı.

İstanbul gönüllülerinden bir ilk!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.10.2023
22
A+
A-

Tüm Giresunlulara çağrıda bulunan Cihan, yaptığı yazılı açıklamada, “Bizler, İstanbul’da yaşayan ve Giresunspor sevgisiyle yanıp tutuşan bir grup tutkulu Giresunspor taraftarı olarak, sizi www.giresunsporistanbul.com.tr web sitemize davet ediyoruz.

Giresunspor İstanbul Gönüllüleri internet sitemize girerek neler yapılabilir? Kurultay Başvuru Formu Linki üzerinden formu doldurarak Giresunspor Kulübü’ne kongre üyeliği başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladığınızda, Giresunspor Kulübü Halkbank TR41 0001 2009 3760 0016 0002 58 hesabına 3 bin TL gönderdiğinizde kongre üyeliği kazanırsınız.

Açıklama kısmına 2,500 TL giriş aidatı ve 500 TL yıllık aidat yazmayı unutmayın. Daha fazla bilgi veya yardım gerektiğinde lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin Giresunspor İstanbul Gönüllüleri olarak amacımız, İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin Giresunspor’a olan sevgi ve bağlılığını daha da kuvvetlendirmek, bu büyük ailenin bir parçası olarak bir araya gelmemizi sağlamak ve tabii ki kulübümüze ekonomik destek sunmak.

Web sitemizde, Giresunspor ile ilgili en güncel haberleri, etkinlikleri ve organizasyonları bulabilirsiniz. Aynı zamanda, kulübümüze katkıda bulunmak isteyenlere nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenmek için bize ulaşabileceğiniz iletişim bilgilerini bulacaksınız.

Siz de Giresunspor İstanbul Gönüllüleri Organizasyonunun bir parçası olun, kulübümüze olan sevginizi paylaşın ve hemşerilerinizle birlikte unutulmaz anlar yaşayın.

Her destek, her katkı önemlidir ve Giresunspor’u daha da yükseklere taşımamıza yardımcı olur. Giresunspor’a destek olmanın, İstanbul’da yaşayan Giresunspor ailesi olarak bizim için ne kadar önemli olduğunu göstermek için şimdi web sitemizi ziyaret edin. Hep birlikte, Giresunspor sevgisini İstanbul’da yüceltelim. Teşekkür ederiz ve sitemizi ziyaret etmeniz için sabırsızlanıyoruz!” denildi.

REKLAM ALANI