İstanbul’daki Giresun Derneklerine Ziyaret

Özet: CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul’da faaliyet gösteren Giresun derneklerinin etkinliklerine katıldı. Gezmiş, hemşerileriyle buluşarak, ortak kültürü coşkuyla yaşadı ve dernek başkanlarına teşekkür etti.

İstanbul’daki Giresun Derneklerine Ziyaret
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.05.2024
49
A+
A-

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul’da bulunan Giresun derneklerinin düzenlediği etkinliklere katıldı. Beykoz Alucra Kabaktepe Köyü Derneği, Doğankent Doymuş Köyü Derneği, Tirebolu Karaahmetli Derneği, Tirebolu Hark Köyü Derneği’nin piknik etkinliklerinde hemşerileriyle bir araya gelen Gezmiş, ardından Gebze Soğukpınarlılar Derneği’nin 14. Bahar Şenliği’ne de katıldı.

Etkinliklerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Milletvekili Gezmiş, yaptığı konuşmalarda tüm dernek başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Gezmiş, ortak kültürün coşkuyla yaşandığını belirtti.

Gezmiş, etkinlikler hakkında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Sevincimizi de, üzüntümüzü de paylaşıyoruz. Nerede olursak olalım Giresunluluk bilinciyle, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaya devam ediyoruz. Piknik ve şenliklerde Giresun yemeklerini tatmanın ve coşkulu sohbetler yapmanın yanı sıra sorunlarımızı da konuşarak çözüm yolları aradık. Nazik davetleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Gelecek güzel etkinliklerde buluşmayı temenni ediyorum.”

Gezmiş’in ziyareti, hemşeri dernekleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve etkinlikler ortak kültürün yaşatılması açısından önemli bir buluşma noktası oldu.

REKLAM ALANI