İşte öylesine bir vali idi; nihayet gitti!

Basın mensupları ile arasına mesafe koyan, Giresun Valiliği görevinden Manisa Valiliğine atanan Enver Ünlü Giresun’a veda etti.

İşte öylesine bir vali idi; nihayet gitti!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.08.2023
339
A+
A-

Görev yaptığı süre zarfında sosyal medyada fotoğraf paylaşmaktan ileri gidemeyen ve ilimize ciddi bir yatırım gelmesine öncülük edemeyen Enver Ünlü’nün gidişi ile “Giresun’un önü açıldı” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Valilik binasında bulunan kurum çalışanlarına 15 Ağustos Salı günü veda ziyaretinde bulunan Vali Ünlü, katlarda bulunan kurum çalışanları ile birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Valilik çalışanlarını ziyaretin ardından Giresun Valiliği önünde saat 17.00’de Vali Enver Ünlü’ye veda töreni düzenlendi.

Valilik önünde düzenlenen veda törenine Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş ve Dr. Davut Sinanoğlu, Kaymakamlar, kurum amirleri ve çalışanları, oda ve STK temsilcileri katıldı.

Düzenlenen veda töreniyle birlikte Vali Enver Ünlü, resmen görevinden ayrılmış oldu.

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü iken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın tensipleriyle Giresun Valiliği görevine atanan Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’nin Giresun’da göreve başlama tarihi henüz netleşmedi. Bu süre zarfında Giresun Valiliği görevini Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu yürütecek.

REKLAM ALANI