İyi Parti İl Başkanı Taşgöz’den Giresun Belediyesi’ne sert eleştiri

İyi Parti Giresun İl Başkanı İnan Taşgöz, CHP’li Fuat Köse başkanlığındaki Giresun Belediyesi’nin yönetim anlayışını ve destekçilerini sosyal medya üzerinden sert sözlerle eleştirdi.

İyi Parti İl Başkanı Taşgöz’den Giresun Belediyesi’ne sert eleştiri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.08.2024
71
A+
A-

Taşgöz, Giresun Belediyesi’nin taşınmazlarını kiraya ve satılığa çıkardığını belirterek, bu durumu “Giresun’u ihale ile satılığa çıkardılar” şeklinde değerlendirdi.

TAŞGÖZ’DEN SERT SÖZLER

Taşgöz, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Günler öncesinden uyardık. Ancak herkes; ‘Kiraya verildi, satılmak ile ne alakası var’ gibi sözler ettiler. Giresun Belediyesi kiraya vermeye başladı. Kiraya veremedikleri taşınmazları da satmaya başladı. ‘Sattırmayacağız’ diyenler, dillerini yuttu! Bunları da daha başlangıç olarak görüyoruz. Belediyeye ait 2 daire satıldı. Sosyal tesisler ihaleyle kiraya verildi. ‘Kiraya verilmek ile satılmanın ne alakası var’ diyenler, şimdi el mahkûm mu diyecek? Giresun Belediyesi Aksu Mahallesi’nde bulunan 37 parça araziyi satışa çıkardı! Ek hizmet binasını neden bekletiyorsunuz? Parça parça kamuoyu nabzını düşürerek mi satacaksınız? Üretmeyin, yerine yenisini koymayın. Ne var ne yok satın. Giresun Belediyesi’nden ihale usulü satılık Giresun var!”

SATIŞA ÇIKARILAN ARAZİLERİN LİSTESİ

İnan Taşgöz, Giresun Belediyesi’nce satışa çıkarılan arazilerin listesini de yayınladı ve kamuoyuyla paylaştı. Bu durum, belediye yönetimine yönelik eleştirileri artırdı ve Giresun halkının tepkisini çekti.

REKLAM ALANI